Αναζήτηση
image

Claim Your Business

Διεκδικήστε & Ξεκινήστε Σήμερα!

Σχεδόν το 90% των επισκεπτών μας στρέφεται σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας με κριτικές αλλά και επιβεβαιωμένες για να βρουν τον γιατρό που αναζητούν.

1

Διεκδικήστε

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε με τον κατάλογο μας είναι να επιβεβαιώσετε την καταχώρηση σας ώστε να μπορείτε να την ενημερώσετε.

Μάθετε περισσότερα
2

Διαφημιστείτε

Προωθήστε το ιατρείο σας με στόχευση σε ασθενείς που πιθανότατα αναζητούν τις υπηρεσίες σας.

Μάθετε περισσότερα
3

Αναπτυχθείτε

Επιτρέψτε στους ασθενείς σας να μπορέσουν να σας ανακαλύψουν εύκολα και να επωφεληθούν απο τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Μάθετε περισσότερα

Διεκδικήστε τη Θέση σας στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο MedicoNet

Θέλετε να διεκδικήσετε τη θέση σας στην MedicoNet και να συνδεθείτε, αλλά και να αλληλεπιδράσετε με ασθενείς που ψάχνουν για τις υπηρεσίες σας?

🚀 Γιατί να κάνετε διεκδίκηση της καταχώρησης σας?

Εκτεταμένη Αναγνωρισιμότητα

Μέσω της εμπειρίας μας και του επαγγελματισμού μας, βοηθάμε τους γιατρούς και τις ιατρικές υπηρεσίες να αναδειχθούν στον ηλεκτρονικό χώρο και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με το κοινό.

 

Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία

Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης επαληθεύοντας την ιδιοκτησία σας. Οι πελάτες είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν με επιβεβαιωμένα προφίλ.

 

Ξεχωρίστε στον κατάλογο μας

Προσαρμόστε την καταχώρισή σας με βασικές λεπτομέρειες, εικόνες και ενημερώσεις για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει πραγματικά.

 

Αλληλεπίδραση με τους πελάτες

Απαντήστε σε κριτικές, απαντήστε σε ερωτήσεις και αλληλεπιδράστε με το κοινό σας απευθείας μέσω του προφίλ του καταλόγου σας.

 

Ελάτε σε επαφή με ένα ευρύτερο κοινό

Ο επιχειρηματικός κατάλογος της MedicoNet ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύτερο κοινό, διευρύνοντας την εμβέλειά σας και τους ασθενείς που σας ανακαλύπτουν.

 

Ενισχύστε τη φήμη σας στο Διαδίκτυο

Προβάλετε τα επιτεύγματα και τις διακρίσεις σας  και  ενισχύσετε τη φήμη σας στο διαδίκτυο.

Μην χάσετε τις αμέτρητες ευκαιρίες που σας περιμένουν. Πάρτε τον έλεγχο, διεκδικήστε τη θέση σας και ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες του θεραπευτικού ταξιδιού σας με τον ηλεκτρονικό κατάλογο ιατρών MedicoNet!